Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1528g414kcal47.7g16.2g12.2g24.4g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g1684g6687kcal370.6g0g555.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots1389g8613kcal402.9g180.6g764g51.4g
Valkosipuli 226g245kcal17.8g36.8g1.4g4.7g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g1893g17034kcal0g0g1892.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g65986kcal1678g467.2g6452.2g161g
Valittu annoskoko6720g32993kcal839g233.6g3226.1g80.5g
Annoskoko puolitettuna3360g16496kcal419.5g116.8g1613.1g40.3g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640