Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1328g359kcal17.3g63.7g2.7g22.6g
Kinkkusuikale, Portti2125g2656kcal361.2g8.5g148.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2656g638kcal47.8g79.7g13.3g50.5g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g19.9g0g
Parmesan formaggio da pasta531g2428kcal212.5g0g175.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g12262kcal1283.2g304.2g719.8g146.2g
Valittu annoskoko6720g6131kcal641.6g152.1g359.9g73.1g
Annoskoko puolitettuna3360g3066kcal320.8g76.1g180g36.6g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238