Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g685g1232kcal50.7g27.4g95.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2739g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)411g111kcal5.3g19.7g0.8g7g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1380g4829kcal186.2g905g40g82.8g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g34g226kcal0g0g25.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1369g3116kcal260.2g0g232.8g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu103g267kcal31.8g0g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g19561kcal1068.4g1904.2g820.4g179.6g
Valittu annoskoko6720g9780kcal534.2g952.1g410.2g89.8g
Annoskoko puolitettuna3360g4890kcal267.1g476.1g205.1g44.9g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978