Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2067g2516kcal439.3g0g82.7g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g4045g1416kcal72.8g258.9g8.1g129.4g
Rypsiöljy 162g1431kcal0g0g161.8g0g
Osterikastike, Blue Dragon135g163kcal4.6g36.3g0g0g
Soijakastike 324g195kcal16.7g30.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13464g11441kcal1066.8g651.8g505.8g258.8g
Valittu annoskoko6732g5721kcal533.4g325.9g252.9g129.4g
Annoskoko puolitettuna3366g2860kcal266.7g163g126.5g64.7g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359