Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2669g642kcal48.3g58.7g8g61.4g
Parsakaali brokkoli 1601g561kcal74g31.2g4.8g40g
Juusto, keskiarvo 534g1868kcal133.6g1.3g147.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1601g737kcal51.2g76.9g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 107g366kcal10.9g74.7g1.3g3.7g
Voi 60% rasvaa 224g1222kcal2g1.1g136.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13472g10791kcal640g487.8g645.4g210.2g
Valittu annoskoko6736g5396kcal320g243.9g322.7g105.1g
Annoskoko puolitettuna3368g2698kcal160g122g161.4g52.6g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378