Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3998g1534kcal40g275.8g8g99.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )120g1079kcal0g0g119.9g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Hunaja180g603kcal1.8g147.5g0g0g
Saksanpähkinä 280g1903kcal41.1g9.2g182.5g44.5g
Vuohenjuusto President1199g3094kcal227.9g6g239.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g943g255kcal12.3g45.3g1.9g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13472g16956kcal647g970.6g1104.6g320.8g
Valittu annoskoko6736g8478kcal323.5g485.3g552.3g160.4g
Annoskoko puolitettuna3368g4239kcal161.8g242.7g276.2g80.2g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701