Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4000g1535kcal40g276g8g100g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )120g1080kcal0g0g120g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Hunaja180g603kcal1.8g147.6g0g0g
Saksanpähkinä 280g1905kcal41.2g9.2g182.6g44.5g
Vuohenjuusto President1200g3096kcal228g6g240g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g944g255kcal12.3g45.3g1.9g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13480g16966kcal647.4g971.2g1105.2g321g
Valittu annoskoko6740g8483kcal323.7g485.6g552.6g160.5g
Annoskoko puolitettuna3370g4242kcal161.9g242.8g276.3g80.3g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701