Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 719g305kcal70.6g2.9g0.7g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2398g2316kcal72.2g469.7g7.7g23.7g
Soijajauho vähärasvainen 150g586kcal67.9g42.6g10.8g21.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1199g396kcal39.6g58.7g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g600g1936kcal299.7g179.8g3g33g
Makaroni, keitetty, suolaa 600g579kcal18g117.4g1.9g5.9g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13488g14042kcal1140.6g1788.6g229.6g187.8g
Valittu annoskoko6744g7021kcal570.3g894.3g114.8g93.9g
Annoskoko puolitettuna3372g3511kcal285.2g447.2g57.4g47g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297