Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g1621g2173kcal144.3g295.1g42.2g69.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2222g778kcal22.2g153.3g11.1g31.1g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Voi 180g1307kcal2.1g0.7g146.5g0g
Rypsiöljy 270g2390kcal0g0g270.2g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g601g2342kcal12g15g252.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1201g961kcal156.1g24g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13488g20328kcal696.6g1049.4g1495.4g224g
Valittu annoskoko6744g10164kcal348.3g524.7g747.7g112g
Annoskoko puolitettuna3372g5082kcal174.2g262.4g373.9g56g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143