Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1517g5204kcal154.5g1061.7g18.2g53.1g
Vesi933g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g233g2100kcal0g0g233.3g0g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 1867g2644kcal426.9g0g102.9g0g
Sipuli, paistettu 233g236kcal3g11.3g19.1g4g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Herkkusieni säilyke 467g79kcal9.8g0.9g1.4g11.2g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g933g3360kcal261.3g17.7g242.7g0g
Oregano, kuivattu 4.7g14kcal0.5g1g0.5g2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix467g233kcal7g46.7g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13496g27987kcal1736.6g2326g1241.2g142.6g
Valittu annoskoko6748g13993kcal868.3g1163g620.6g71.3g
Annoskoko puolitettuna3374g6997kcal434.2g581.5g310.3g35.7g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921