Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g1678g990kcal100.7g70.5g33.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras280g747kcal23.8g143.2g2.8g37.5g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3728g5182kcal708.4g0g261g0g
Sipuli (kuorittu)419g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Valkosipuli 140g151kcal11g22.8g0.8g2.9g
Kananmuna kuoreton 410g585kcal51.3g1.2g42g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl93g839kcal0g0g93.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13496g17214kcal1801.4g515.6g868.4g95g
Valittu annoskoko6748g8607kcal900.7g257.8g434.2g47.5g
Annoskoko puolitettuna3374g4304kcal450.4g128.9g217.1g23.8g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111