Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 375g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Tomaatti, tuore225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa75g225kcal17.2g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g677kcal41.2g35.8g38.8g11.4g
Valittu annoskoko675g338kcal20.6g17.9g19.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna338g169kcal10.3g9g9.7g2.9g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480