Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g376g90kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Puuroriisi75g263kcal4.5g57.1g1.3g1.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g150g209kcal28.6g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.1g12kcal0.3g0.4g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g1275kcal82g156g31.6g20.8g
Valittu annoskoko675g637kcal41g78g15.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna338g319kcal20.5g39g7.9g5.2g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.6g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371038