Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 175g197kcal37g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Paprika punainen 109g32kcal1g4.9g0.4g2.1g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)88g35kcal1g6.3g0.4g1.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g13g60kcal0.1g0.1g6.7g0g
Flora ruoka kevyt & paksu109g66kcal1.1g4.9g4.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.7g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1351g914kcal84.8g51.8g37.4g14.2g
Valittu annoskoko676g457kcal42.4g25.9g18.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna338g229kcal21.2g13g9.4g3.6g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752