Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g124g547kcal9.4g82.9g19.8g5g
Voi (perinteinen meijerivoi)39g284kcal0g0g31.5g0g
Liivatelehti, gelatiini6.8g24kcal5.8g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl84g51kcal3.2g4.2g2.1g0g
Maitorahka (Pirkka)281g186kcal33.8g11.3g0.8g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g17g68kcal0.1g14.5g0.8g0g
Vadelma 79g32kcal0.8g3.2g0.6g2.9g
Mustikka metsä- 45g20kcal0.2g2.9g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1353g2420kcal106.6g238g111.8g18.8g
Valittu annoskoko676g1210kcal53.3g119g55.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna338g605kcal26.7g59.5g28g4.7g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475