Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4800g6898kcal768g0g427.2g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g344g984kcal9.3g182.3g24.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1600g2560kcal128g64g208g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g20884kcal1810.6g492.6g1318.6g0g
Valittu annoskoko6768g10442kcal905.3g246.3g659.3g0g
Annoskoko puolitettuna3384g5221kcal452.7g123.2g329.7g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484