Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas56g143kcal9.3g19.2g3.4g16.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl112g393kcal15.7g71.9g3.5g6.2g
Rypsiöljy 25g224kcal0g0g25.3g0g
Dolmio Light Classico Bolognese141g52kcal1.7g11g0.1g1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)112g320kcal34.8g0g19.1g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).84g93kcal21.1g0g0.8g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g14g37kcal3g0g2.8g0g
Hillosipulisäilyke 20g10kcal0.2g1.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1355g2544kcal171.6g208g110g48.8g
Valittu annoskoko677g1272kcal85.8g104g55g24.4g
Annoskoko puolitettuna339g636kcal42.9g52g27.5g12.2g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.4g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610