TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g200g270kcal44g0g10g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 88g66kcal1.6g13.5g0.2g0.9g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g50g35kcal3.9g4.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1355g1135kcal105.2g70.4g43.6g18g
Valittu annoskoko678g567kcal52.6g35.2g21.8g9g
Annoskoko puolitettuna339g284kcal26.3g17.6g10.9g4.5g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755