Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 201g66kcal1.2g11.2g0.4g5.1g
Kaali, valkokaali201g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g15g3kcal0g1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl5g7.1kcal0.2g0.5g0.5g0g
Hunaja 7g23kcal0g5.7g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 95g53kcal0.8g11.8g0.1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g100g119kcal3g4g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g653kcal16.6g86.8g23g20.4g
Valittu annoskoko678g326kcal8.3g43.4g11.5g10.2g
Annoskoko puolitettuna339g163kcal4.2g21.7g5.8g5.1g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316