Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2498g959kcal25g172.4g5g62.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha999g1659kcal189.9g0g99.9g0g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Kananmuna kuorineen punnittu 300g376kcal33g0.8g27g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1249g412kcal41.2g61.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1249g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 212g727kcal12.9g160.5g1.5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13560g8472kcal612.6g820.6g268.4g149.2g
Valittu annoskoko6780g4236kcal306.3g410.3g134.2g74.6g
Annoskoko puolitettuna3390g2118kcal153.2g205.2g67.1g37.3g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686