TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 100g885kcal0g0g100.1g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g2002g2702kcal440.3g0g100.1g0g
Tomaattimurska 2002g588kcal11.2g106.1g4g38g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Paprika, punainen751g193kcal6.8g34.5g3g15g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 876g663kcal16.4g135g1.8g8.8g
Paprikajauhe 50g161kcal7.4g9.2g6.5g18.7g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g500g350kcal39g44g1.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13560g11356kcal1055.2g705.6g436g180g
Valittu annoskoko6780g5678kcal527.6g352.8g218g90g
Annoskoko puolitettuna3390g2839kcal263.8g176.4g109g45g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755