Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2692g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 269g201kcal35.3g3g1.1g18.6g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 291g2571kcal0g0g290.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3500g12008kcal356.6g2449.8g42g122.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g29560kcal783.8g4905.6g667.6g282.2g
Valittu annoskoko6784g14780kcal391.9g2452.8g333.8g141.1g
Annoskoko puolitettuna3392g7390kcal196g1226.4g166.9g70.6g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760