Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen3991g11254kcal435g1939.4g271.4g123.7g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1357g5427kcal74.6g59.7g542.7g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g1437g5560kcal215.5g43.1g502.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g44481kcal1450.2g4084.4g2633.8g247.4g
Valittu annoskoko6784g22240kcal725.1g2042.2g1316.9g123.7g
Annoskoko puolitettuna3392g11120kcal362.6g1021.1g658.5g61.9g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890