Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3520g5021kcal440g10.6g360.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2080g582kcal12.5g123.8g4.2g52g
Voi 224g1625kcal2.7g0.9g182.1g0g
Hunaja 160g529kcal0.8g129.3g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g800g2880kcal224g16g216g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g21274kcal1360g561.2g1526.2g104g
Valittu annoskoko6784g10637kcal680g280.6g763.1g52g
Annoskoko puolitettuna3392g5319kcal340g140.3g381.6g26g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318