Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g5165g4906kcal1032.9g0g87.8g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g601g1561kcal18g27g162.1g0.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1021g3446kcal122.5g0g377.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13572g19826kcal2346.8g54g1255.2g1.2g
Valittu annoskoko6786g9913kcal1173.4g27g627.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna3393g4957kcal586.7g13.5g313.8g0.3g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270