Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g233g82kcal8.6g10g0.9g0g
Sokeri 50g201kcal0g49.5g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 175g603kcal9.6g133.2g2.1g2.2g
Becel olive (Becel), annos 100g35g122kcal0g1g13.3g0g
Mansikka 117g54kcal0.6g9.8g0.2g2.2g
Raparperi 70g24kcal0.5g3.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1358g2172kcal38.6g414.6g33.2g10.8g
Valittu annoskoko679g1086kcal19.3g207.3g16.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna340g543kcal9.7g103.7g8.3g2.7g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108