Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g31g32kcal2.4g5g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g193g424kcal46.3g3.9g25.1g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g368g294kcal18.4g51.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1358g1548kcal136.4g129.2g58.4g4.2g
Valittu annoskoko679g774kcal68.2g64.6g29.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna340g387kcal34.1g32.3g14.6g1.1g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927