Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g499kcal57.1g0g30g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 150g199kcal3.9g4.8g18g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Korppujauho 38g138kcal3.9g28.1g0.4g2g
Tomaatti, tuore75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1359g1914kcal148.4g76g111g7.6g
Valittu annoskoko680g957kcal74.2g38g55.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna340g479kcal37.1g19g27.8g1.9g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425