Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g47g165kcal5.7g33.5g1g1.4g
Ruisjauho Pirkka39g118kcal3.8g23.6g0.8g5.8g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka81g279kcal10.5g53.4g2.2g3.2g
Kuivahiiva, annos 11g4.9g18kcal2.2g2g0.3g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi103g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g20g182kcal0g0g20.2g0g
Heinz ketsuppi41g41kcal0.4g9.7g0g0g
Chilikastike (Hp)6.7g9kcal0.1g2.2g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti148g208kcal26.7g1.5g7.4g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka61g35kcal0.2g8.5g0.1g0.7g
Aurajuusto (Valio), annos 17g36g122kcal7.2g0g10.4g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%90g256kcal27.9g0g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1359g2868kcal169.4g268.8g115.4g22.2g
Valittu annoskoko679g1434kcal84.7g134.4g57.7g11.1g
Annoskoko puolitettuna340g717kcal42.4g67.2g28.9g5.6g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890