Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)2.5g0.3kcal0g0g0g2.1g
Ruisjauho Pirkka20g62kcal2g12.3g0.4g3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)11g35kcal1.5g6.4g0.4g1.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g3.4g4.7kcal0.5g0.5g0.1g1.6g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.3kcal0.4g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g214kcal8.8g40.2g2g16.2g
Valittu annoskoko68g107kcal4.4g20.1g1g8.1g
Annoskoko puolitettuna34g54kcal2.2g10.1g0.5g4.1g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.6g1.5g11.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040