Heidin Juustokeitto

Kuullota sipulit ja sekoita joukkoon vehnäjauho.

Lisää kasvisliemi 1L ja sekoita kunnes suurustuu.

Lisää juusto, kerma ja mausteet.

Tarkista maku, anna kiehahtaa pienellä lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.9g2.2kcal0g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)7g26kcal2.1g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%9g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g76kcal4.6g2.6g5g0g
Valittu annoskoko68g38kcal2.3g1.3g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna34g19kcal1.2g0.7g1.3g0g
Arvot/100g100g56kcal3.4g1.9g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103090