Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali23g4.6kcal0.4g0.5g0g0.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl11g3.3kcal0.5g0.2g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour3.1g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Katkarapu5.6g4kcal0.8g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.2g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g54kcal3.8g4g2g1.8g
Valittu annoskoko68g27kcal1.9g2g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g14kcal1g1g0.5g0.5g
Arvot/100g100g40kcal2.8g2.9g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299