Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g30g42kcal5.7g0g2.1g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka23g16kcal0.9g2.5g0.2g0.7g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g15g50kcal1.2g10.6g0.3g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g219kcal15.8g26.4g5.6g2.8g
Valittu annoskoko68g110kcal7.9g13.2g2.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna34g55kcal4g6.6g1.4g0.7g
Arvot/100g100g161kcal11.6g19.4g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988