JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai31g109kcal3.7g22g0.7g0.9g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2g18kcal0g0g2g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%17g40kcal5g0.4g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g334kcal17.4g44.8g9.6g1.8g
Valittu annoskoko68g167kcal8.7g22.4g4.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g84kcal4.4g11.2g2.4g0.5g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231628