Jauhelihapihvit

Jauheliha, kananmunat, mausteet, korppujauhot, ranskalainen sipulikeitto ja öljy kaikki sekaisin.

Sitten vaivataan niin kauan, kunnes ainekset sekoittuvat.

Annetaan nousta n. 15min liinan alla, tehdään oman maun mukaan isoja ja pieniä pihvejä pellille.

Uuni 200 astetta ja n. 10-15min paistoaika.

Riippuu uunin tehokkuudesta.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Rac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 41g91kcal7.2g0g7g0g
Korppujauho 7.3g27kcal0.8g5.5g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Paprikajauhe 1.6g5.2kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)3.3g8.9kcal0.2g1.6g0.2g0.3g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g343kcal19.4g15g22.4g2.8g
Valittu annoskoko68g171kcal9.7g7.5g11.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna34g86kcal4.9g3.8g5.6g0.7g
Arvot/100g100g251kcal14.2g11g16.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298234