Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%22g46kcal3.9g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore14g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.8g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kurkku 8.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Feta Patros 200 g5.5g13kcal0.9g0g1g0g
Paprika, punainen4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili Ingman 10%5.5g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g145kcal10.4g2g8.4g0.8g
Valittu annoskoko69g73kcal5.2g1g4.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g36kcal2.6g0.5g2.1g0.2g
Arvot/100g100g106kcal7.6g1.5g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271