Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 38g47kcal7.9g0g1.7g0g
Valio Viola Mustapekka 100g8.3g39kcal1g0.6g3.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio17g11kcal0.3g0.7g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g217kcal18.6g3.2g14.8g0.2g
Valittu annoskoko69g109kcal9.3g1.6g7.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna34g54kcal4.7g0.8g3.7g0.1g
Arvot/100g100g159kcal13.6g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173474