Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g17g28kcal3.4g0g1.7g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)7.8g27kcal1.2g5g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g6.6g7.3kcal0.5g0.9g0.1g0.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g5.1g13kcal1g0g1.1g0g
Korppujauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g174kcal13g14.6g7.2g2.4g
Valittu annoskoko69g87kcal6.5g7.3g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna34g44kcal3.3g3.7g1.8g0.6g
Arvot/100g100g127kcal9.5g10.6g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485