Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g24g27kcal5.5g0g0.4g0g
Paprika, punainen7.6g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 5.7g1kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.9kcal0g0g1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P8g4.8kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g97kcal12.2g3.4g3.4g1g
Valittu annoskoko69g48kcal6.1g1.7g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g24kcal3.1g0.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g71kcal8.9g2.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855