Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%18g30kcal3.5g0g1.8g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g32g51kcal2.7g3.8g2.5g1.5g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g18g21kcal0.4g0.8g1.8g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g236kcal13.2g9.2g15.8g3g
Valittu annoskoko69g118kcal6.6g4.6g7.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna34g59kcal3.3g2.3g4g0.8g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.7g11.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257