Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.6g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g16g17kcal2.7g0.4g0.5g0g
Risottoriisi (Risella), 60g12g41kcal0.9g8.8g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka3.9g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Hunaja 2.3g7.7kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g166kcal7.8g25.2g3.6g1.2g
Valittu annoskoko69g83kcal3.9g12.6g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g42kcal2g6.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g121kcal5.7g18.4g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414