Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali24g5kcal0.3g0.8g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Sipuli kuivattu 2g5.3kcal0.2g0.7g0g0.7g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g78kcal7g4.2g3.2g2.8g
Valittu annoskoko69g39kcal3.5g2.1g1.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna34g19kcal1.8g1.1g0.8g0.7g
Arvot/100g100g56kcal5.1g3.1g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987