Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g19g66kcal1.5g14.1g0.3g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kanaliemi laimennettu 47g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g186kcal3.2g28.6g6.4g1.2g
Valittu annoskoko69g93kcal1.6g14.3g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g47kcal0.8g7.2g1.6g0.3g
Arvot/100g100g135kcal2.3g20.8g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080