Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g21g31kcal1.1g6.2g0.1g0.3g
Maito, Kevyt29g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g163kcal9.6g15.4g6.6g0.6g
Valittu annoskoko69g82kcal4.8g7.7g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g41kcal2.4g3.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g119kcal7g11.2g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040