Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Ruokakerma Valio 4% K&P13g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g58kcal1.6g7.4g2g1.4g
Valittu annoskoko69g29kcal0.8g3.7g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g15kcal0.4g1.9g0.5g0.4g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.4g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810