Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Dolmio Light Classico Bolognese12g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g12g13kcal0.3g0.5g1.2g0g
Maito, Kevyt14g6.5kcal0.4g0.7g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.7g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g135kcal7.8g6.6g8.8g0.4g
Valittu annoskoko69g68kcal3.9g3.3g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g34kcal2g1.7g2.2g0.1g
Arvot/100g100g98kcal5.7g4.8g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806