Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)42g69kcal10.6g0.4g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g4.2g5.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)2.1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g227kcal25.8g1.6g12.8g0g
Valittu annoskoko69g114kcal12.9g0.8g6.4g0g
Annoskoko puolitettuna35g57kcal6.5g0.4g3.2g0g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.2g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607