Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g11g10kcal2.1g0g0.1g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g11g10kcal1.4g0.1g0.3g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g14g5kcal0.2g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 7.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g2.9g5kcal0.5g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g78kcal8.6g3.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko69g39kcal4.3g1.7g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g20kcal2.2g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.5g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920