Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4.4g15kcal0.6g2.4g0.3g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Maitojauhe rasvaton 0.9g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)10g19kcal2.5g0g1g0g
Tomaattimurska 15g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g2.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna, keitetty 8g11kcal1g0g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa7.3g22kcal1.7g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g248kcal14g18.6g12.6g2g
Valittu annoskoko69g124kcal7g9.3g6.3g1g
Annoskoko puolitettuna35g62kcal3.5g4.7g3.2g0.5g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.5g9.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253