Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g189g680kcal24.6g132.2g4g7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 94g344kcal26.3g0g26.8g0g
Oliiviöljy 25g223kcal0g0g25.2g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot88g256kcal12.3g0.9g22.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu76g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen157g52kcal5.2g7.7g0g0g
Basilika, tuore 38g10kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g3347kcal157.8g287g172.2g15.8g
Valittu annoskoko680g1673kcal78.9g143.5g86.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna340g837kcal39.5g71.8g43.1g4g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648